~Teruna Says :)

Monday, 10 June 2013

Nikmatnya Naza

Aku berusia 16 tahun dan masih bersekolah di sebuah sekolah teknik di sebuah negari di malaysia. Aku di minati ramai kerana aku amat tampan .Badanku jugak agak tegap dan di cemburui ramai kawan-kawan kerana hal ini.Selain aku masih terdapat seorang lagi rakanku yang jugak agak di minati kerana ketampanan wajahnya dan ketegapan tubuhnya. Namanya ialah Mohd nazarudin atau lebih aku kenali dengan nama naza.Aku dan naza sama kelas dan bilik kami jugak agak dekat. Kami juga aktif dalam permainan bola sepak. Oleh itu aku dan naza memang rapat sangat.Aku juga sudah mengenali kaum keluarganya begitu juga dengan dia.Pada suatu hari selepas latihan bola sepak,aku dan naza sama-sama ke bilik mandi untuk mandi.Suasana agak hening kerana hari telah pun maghrib.Semua rakan- rakan lain telah ke surau untuk solat manakala aku dan naza terus mandi.

Pada mulanya kami berenam tetapi 4 lagi yang lain hanya mandi pantas untuk ke suarau. Tinggallah aku dan naza saja di bilik mandi.Kira-kira jam 7.45 malam aku sudah selesai mandi dan segera ke bilik untuk memakai baju tetapi naza masih lagi belum selesai mandi. 5 minit kemudian aku ke bilik mandi semula dan dapati naza sudah tiada lalu aku bergegas ke biliknya. Zakarku menegang hampir 7 inci lebih dan aku tahu naza berpengalaman mengulum zakar kerana aku betul- betul kenikmatan. Aku mahu mengetuk pintu biliknya namun tidak jadi sebab pintu bilik naza terbuka luas lalu aku segera masuk.Aku agak terkejut melihat naza sedang asyik melancapkan zakarnya tanpa menyedari aku telah masuk ke biliknya.Aku duduk agak jauh dari katilnya lalu menonton perlakuan naza itu hinggalah air mani naza memancut keluar.Dalam pada itu nafsu aku jugak sudah naik kerana ketampanan dan ketegapan tubuh naza betul-betul memberahikan aku. Sewaktu naza mengelap zakarnya aku pun segera menyergahnya .Naza terperanjat dan cepat-cepat memakai tuala mandinya.Mukanya merah sebab malu. Aku berjanji padanya aku akan simpan hal itu tetapi naza memaksa aku mempertaruhkan sesuatu sebagai jaminan. Naza menyuruh aku juga melancap sebagai jaminan.

Pada mulanya aku menolak sebab malu tetapi naza dengan pantas telah pun melucutkan kain pelikat aku dan dia segera menghisap zakar aku sambil tangannya meramas-ramas buah zakar aku. aku semakin berahi. Zakarku menegang hampir 7 inci lebih dan aku tahu naza berpengalaman mengulum zakar kerana aku betul-betul kenikmatan. air mazi ku mulai memancut keluar.aku akhirnya tak tertahan terbaring di atas katil naza. aku pantas melancapkan zakarnya dengan tangan kiriku sementara tangan kananku meramas buah zakarnya dan mulutku menghisap kepala zakarnya Naza segera menanggalkan tuala mandinya dan melucutkan baju melayu aku. Kini kami sama-sama telah pun berbogel. Aku lihat zakar naza telah menegang hampir 7 ke 8 inci dan asyik memancutkan air mazinya.Naza begitu asyik mengulum zakarku. Aku hanya mampu merintih nikmat.Naza semakin rakus ,dia memeluk erat tubuhku lalu kami pun berkucupan hangat. Lidah kami berkuluman .

Peluh nikmat mulai membasahi badan kami.Setelah puas naza mengihsap-hisap leherku dan dada ku.Kemudian puting tetekku dihisapnya agak lama seperti menghisap puting susu ibu.Sambil itu tanggannya begitu asyik meramas- ramas zakarku.Aku mengeliat-liat kerana terlalu ghairah.kemudian perut dan pusatku di hisap dan digomoli oleh naza. Ternyata naza seorang yang hebat. setelah puas naza kembali menghisap zakarku.aku terasa zakarku ditekaknya. Badanku bergetar hebat sebab pertama kali aku melakukan seks. tidak lama kemudian aku semakin tak tertahan lalu terpancutlah begitu banyak air mani aku ke dalam mulutnya hingga tiada satu titik pun air mani ku jatuh ke atas katil.Naza memuji aku kerana pandai mengikut rentaknya. Naza kemudian menyuruh aku pula menghisap zakarnya. Inilah yang aku tunggu lalu aku pantas melancapkan zakarnya dengan tangan kiriku sementara tangan kananku meramas buah zakarnya dan mulutku menghisap kepala zakarnya membuat naza merintih-rintih nikmat.semakin lama semakin cepat aku melancapkan zakar naza dan akhirnyan naza menjerit nikmat bila air mani terpancut ke dalam mulutku. kemudian aku menindih tubuh tegapnya lalu aku meramas-ramas tubuhnya sambil mulutku menghisap lehernya. kemudian dada nya aku hisap.kemudian puting tetek naza aku hisap dan jilat sepuas-puasnya hingga naza merayu-rayu padaku agar berhenti kerana naza sudha tidak tertahan.

Kemudian pusat dan perutnya yang pejal itu aku hisap hingga lebam- lebam tubuh tegap naza.kemudian kami buat posisi 69.kami begitu asyik menghisap hingga kami sama-sama sekali lagi memancutkan air mani kami...sejak hari itu kami menjadi pasangan gay yang aktif sekali...

2 comments:

Anonymous said...

ye ke 7 inci lebih ni,ha2

ProLife said...

ProLife helps HIV & AIDS patients get Rid of the virus from the entire body.
No pain, no surgery, no need to come to our treatment centre, not at a high cost.
Checkout:-

http://mybestsolution12.wix.com/hiv-aids-cure